sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ossille omenateetä


Aamulla kun Johanna oli lähtenyt navetalle, oli pojat olleet pihaton oljilla nukkumassa. <3 Kotiutuivat pihattoon siis hyvin!


Keskimmäisestä kuvasta huolimatta ei ollut mikään piemä ilta (vaikka siltä näyttää) vaan aamu, kun raahasin Uuwen aamupaln lisäksi pihattoon Ossille oman kupin. Uuwe syö tällähetkellä Racing mysliä ja peacemakeria, joitten sekaan on pilkottu omenaa ja päätin tehdä Ossille ihmesotkotuksen, jottei tarvitse ihan ilman mitään jäädä kun toinen syö. Ossin kupissa oli siis: Paljon lämmintä vettä, ihan pikku hippu peacemakeria hyvin liuotettuna (siitä tuo kamala väri) sekä omenanpaloja. Poni oli tyytyväinen herkkujuomaan!


Uuwea ei niin kiinnostanut joten Ossi päätti syödä ensin toisen omat.. ohjasin omalle ämpärille ja kiikutin Uuwen kupin oikealle omistajalleen..

Siinä kuva Ossin "teestä".

Iltapäivällä  hilauduin katsomaan miten pojilla menee, OSSI HÖRISI MULLE!! No okei, se varmaan luuli saavansa taas omenan, vaikkei mulla ollut omenoita mukana, mutta SILTI!! :D <3 Minun kulta! Oli pakko kipittää heti talliin hakemaan pojille omenat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti