torstai 25. lokakuuta 2012

Oranssia oranssia

Ossin ja Uuwen otin eilen päiväksi taas sisälle kuivumaan fleeceloimien alle. Kun hain ensin Ossin tarhasta, jätin portin kaksi alempaa lankaa roikkumaan ylimmän kahvan lenksuun kuten ennenkin, ajatellen että kyllä se Uuwe siellä pysyy. Kappas, livahtikin portin ali perään, mutta käveli kiltisti vierellämme talliin. Huvä Uuwe!

Ilma oli niin kurja, sateinen ja tuulinen, että tammat ja varsat olivat myös päivän sisällä. Ossilla oli naapurina Lille ja Tepa. Lille oli Ossin mielestä aivan mahtavan ihana ja superhottis, eikä hörinästä ja innostuksesta meinannut tulla loppua! Illalla sadeloimet pojille, ja yöksi ulos.


Tänä aamuna kun hain poikia taas sisälle, olikin ihastuttava pakkasaamu, eivätkä herrat olleet ollenkaan märkiä (no kai, kun ei yöllä satanut).. No joka tapauksessa, oli mukavaa kun olivat kuivia. Talutin molemmat samaan aikaan, pitäen toisella kädellä Uuwen riimusta ja Ossin riimunnarusta avaten toisella kädellä portin. On nuo nuoret orit hurjia.. ei kyllä riehuneet yhtään, vaikka tammatkin tuolla kauempana hirnuksivat, taluttihan nuo helposti yhdellä kädellä. Loimet pois ja taas vähän harjailua <3

Päivällä käytiin Johannan kanssa kaupassa ja oli ihan pakko ostaa: oranssi riimu jossa on heijastimet (jos karkaa niin kyllä näkyy pimeälläkin!!), oranssi ämpäri, oranssi kumisuka.. ja se järkevin.. oranssi satulahuopa!! No joo, kahden vuoden päästä herra on 4v ja aletaan noita ratsastusjuttuja, mut kai se on hyvä olla valmiiksi?! Sitten muuten kun tarviskin, ei oranssia löydäkkään..?! ja joo, Johanna yllytti! :D

Illalla pojat taas sadeloimet päällä ulos yöksi. Äsken kävin vielä viemässä omenoita niille ja kun kävelin kohti tarhaa, vihelsin ja huusin Ossia - poni hirnui ja juoksi aidanluokse. Mun ponin kutsumis ajoitus mahtava, eikai se oikeesti ois mulle vain hirnunut?! Omenat maistui molemmille joka tapauksessa. ;)



Vielä piti illalla myöhemmin viedä toiset omenat ja Ossi höris mulle kun tulin ::) Kyllä ne tietä keltä herkkuja saa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti